TUIRE ISO-KOUVOLA

Kiinteistönvälittäjä, LKV

tuire@kotimeklarit.com

050 343 4604

Kokemus tuo varmuutta.

Tuire on pitkän linjan konkari ja laillistettu kiinteistönvälittäjä, joka paneutuu jokaiseen asuntoon pieteetillä ja miettii idearikkaasti kohteen myyntivaltit.

Tuire on myynyt koteja ja vapaa-ajan asuntoja laidasta laitaan. Lisäksi Tuirella on myös kokemusta suurienkin uudistaloprojektien toteuttamisesta.

Helsingin lisäksi Tuire on toiminut kiinteistönvälittäjänä Tampereella, Turussa ja Porissa.

Merja-Alamettälä-Pulkkinen kiinteistönvälittäjä Helsinki Bulevardin kotimeklarit

SUOSITUKSET

Villa Seitlahti annettiin myyntiin Tuire Iso-Kouvolalle touko – kesäkuun vaihteessa 2019.

Kohteen myyntiin laitto oli meiltä iso ja vaikea päätös. Keväällä 2019 kävimme lävitse neljä eri välitystoimistoa ja siellä kohtaamiamme myyntihenkilöitä.
Seulonta vei aikaa, mutta se kannatti, koska jyvät nousivat akanoista. Tähän vanhaan sanontaan on syytä uskoa ja luottaa.
Se miksi valitsimme yrityksen johtui nimenomaan Tuire Iso-Kouvolan välittävästä persoonasta ja vahvasta ammattitaidosta. Se teki meihin heti vahvan vaikutuksen.
Tuirella oli aito halu ottaa meille niin rakas kotimme myyntiin. Hän kuunteli tarkkaan toiveemme, josta hän teki meille samantien seikkaperäisen suunnitelman ja aikataulutuksen etenemiseen. Hänellä oli selvä visio projektin etenemisestä, ote oli ripeää ja määrätietoisen ammattimaista.
Valintakierroksen jälkeen, päätös oli meille kummallekin täysin yksimielinen ja helppo.
Myyntisopimus tehtiin Tuiren kanssa jo seuraavalla viikolla, jolloin Tuire kävi tutustumassa kohteeseen. Kohteen kuvaukset sovittiin jo samalle viikolle, jolloin saimme myyntimateriaalista jo ensimmäiset leiskat.
Tapaamisestamme oli kulunut kolme viikkoa, ja kohde oli jo myynnissä. Se missä Tuire yllätti meidät täysin oli, se mitä hän lupasi ja aikataulutti, piti myös paikkansa!
Mutta mikä parasta, kohteelle löytyi uudet upeat omistajat 1 ½ kuukauden kuluttua myyntisopimuksen teosta. Tämä viisihenkinen perhe, pääsi heti viettämään sinne kesälomaansa, joka oli myös heille tärkeä ja upea täyttymys.
Kiinteistökauppa Tuiren kanssa perustui heti vahvaan keskinäiseen luottamukseen ja hänen ammattimaiseen ja rehtiin toimintatapaansa.

Villa Seitlahti, Porvoo; myyjät Uma Pihlaja ja Silvo Lehtonen

VARAA ILMAINEN ARVIOKÄYNTI MINULTA

Kiinteistönvälitys
kotimeklarit - BkmHelsinki Oy
Korkeavuorenkatu 6
00150 Helsinki
050 356 7558  |  myynti@kotimeklarit.com