Asiakaskokemuksia

Asiantuntevaa ja rehellistä välitystä suurella sydämellä ! Kohteemme oli hyvin haasteellinen taloyhtiössä samaan aikaan olleiden haasteiden ja riitatilanteen vuoksi ja myyntiaikaennuste oli hyvin pitkä . Asunto myytiin kuitenkin jo 4 kuukaudessa!

Kiitos koko tiimi ❤

Anu Salonen

Yhteistyö Bulevardin Kotimeklarin kanssa sujui asuntokaupassamme mallikkaasti näin ostajan näkökulmasta. Pääsimme katsomaan asuntoa joustavasti yksityisenä näyttönä jo samana päivänä kun otimme yhteyttä välittäjään. Asunnon esittelijä oli luotettavan ja asiantuntevan oloinen heti ensi tapaamisella. Tarjouksemme vietiin eteenpäin nopealla aikataululla ja koko tarjousneuvottelu sujui ilman viivästyksiä tai turhaa odottelua.

Itse asuntokaupat välittäjä hoiti kaikin puolin asiantuntevasti. Yhteydenpito välittäjään oli helppoa ja vastauksen sai aina heti. Toimistolla käydessämme tunnelma oli palveleva ja sopivan rento, ja koimme itsemme hyvin huomioiduiksi.

Suosittelen lämpimästi, erittäin joustavaa ja asiantuntevaa palvelua!

Ystävällisin terveisin,

Elina

Valitsimme välittäjäksemme Bulevardin kotimeklarit, koska olimme kuulleet, että heillä on kohtuulliset välityspalkkiot sekä ammattitaitoinen henkilökunta. Tämä kaikki piti paikkansa! Välittäjämme oli aivan ihana, ihmisläheinen ja ammattitaitoinen. Asiointi hänen kanssaan oli erittäin helppoa, vaivatonta ja mukavaa. Myös asuntomme ostajat tykästyivät häneen kovasti. Bulevardin kotimeklareilla oli myös todella hyvät valokuvaajat ja kuvista tuli erittäin tyylikkäät. Myyntiaikaan olimme erittäin tyytyväisiä ja saimme hinnan mitä toivoimmekin.

Voin todella lämpimästi suositella tätä yritystä ja jos vielä asuntokaupoille itse lähden otan tämän yrityksen ehdottomasti välittäjäkseni.

Hanna

Asunnonmyynti Bulevardin Kotimeklareilla sujui nopeasti ja ammattitaidolla. Kuvat asunnosta olivat huippuluokkaa ja hinta arvioitu kohdilleen joten asunto menikin kaupaksi hetkessä. Välittäjä hoiti kaikki paperityöt valmiiksi ja meidän tehtävänä oli ilmestyä kaupantekoon.
Voimme lämpimästi suositella Bulevardin Kotimeklareita ja heidän ammattitaitoisia sekä ystävällisiä välittäjiä.
Kiitos, että teitte unelmistamme totta!

Mirka ja Sasu

”Useamman vuoden ja monen kaupan jälkeen voidaan lämpimästi suositella Bulevardin kotimeklareita. Asuntojen sekä liiketilan ostot ja myynnit on onnistunut hyvin ja kaupat on saatu päätökseen nopeasti. Yhteydenpito on ollut loistavaa ja ammattitaitoista apua on saatu aina avaimen hausta loppukauppaan asti. Sijoittajan näkökulmasta arvostetaan myös sitä että vuokralaisen etsintä on hoitunut saman katon alla.
Bulevardin kotimeklareilla tulee sellainen tunne että asiakasta arvostetaan.”

Terveisin

Sini ja Ahmet!

Olen todella kiitollinen ystävällisestä ja nopeasta palvelusta.  Sain muuttaa aivan fantastiseen asuntoon, jossa on hyvä sekä ”arkielää”, työskennellä että viettää aikaa ystävien kanssa. Lämmin kiitos!

Michael

Kiinteistönvälitys
kotimeklarit - BkmHelsinki Oy
Korkeavuorenkatu 6
00150 Helsinki
050 356 7558  |  myynti@kotimeklarit.com