Helsinki, Vilhonvuorenkatu 7-9 Sörnäinen , 49.00 m2

ESITTELY SU 10.12. KLO 14:15 - 15:00

Ensiasunnonostajalle kelpo remontoitu asunto!

Vilhovuorenkadulla jyhkeenä rinteessä seisoo tämä komeaakin komeampi ja näyttävä talo.

Myytävä reilunkokoinen yksiö on äskettäin remontoitu ja halutessaan sen voi muuttaa jopa kaksioksi.

Jos etsit asuntoa, jota ei tarvitse alkaa remontoimaan, vaan voit muuttaa heti ja asettua taloksi, niin tässä se on!

Asunto on oiva ensiasunnon ostajalle sopiva kohde. Huoneistoon ei tällä hetkellä kohdistu lainaosuutta.

Asunto on heti vapaa.

Tervetuloa tutustumaan tähän avaraan ja muuttovalmiiseen asuntoon varaamalla oma näyttöaikasi välittäjältä.

Asuntoa myy Juhani Ketonen LKV, LVV, 045 1260638 tai juhani@kotimeklarit.com


Huoneisto

Kohdenumero: 9982663
Osakkeet 79-80
Hallintamuoto: asunto-osakeyhtiö
Huoneluku: 1h, k, alkovi, kph, vh (yj:n mukaan 2h)
Kerros/Kerroksia: 6/7
Asuintilojen pinta-ala: 49m²
Pinta-alan peruste: yhtiöjärjestyksen mukainen,
isännöitsijäntodistuksen mukainen
Keittiö:

KVIK keittiö. Integroidut jääkaappi/pakastin ja astianpesukone. Kalusteeseen upotettu mikroaaltouuni, induktioliesi ja uuni. Lautalattia, seinät maalattu.

Pesutilat:

Suihku, taittuvat suihkuseinät, peilikaappi, allaskaappi. pyyhekuivain, wc-istuin ja pasukoneliitäntä. Lattia ja seinät laattaa.

Sauna:

Taloyhtiössä sauna

Olohuone:

Olohuoneen yhteydessä alkovi. Lautalattia, seinät maalattu.

Nettiliittymä: laajakaista.
Muuta kauppaan kuuluvaa: sälekaihtimet/rullaverhot
Kunto: hyvä.

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi: Asunto Oy Vilhonvuori
Tontti: oma
Käyttöönottovuosi: 1927
Rakennusmateriaali: kivi.
Kattotiedot: Tyyppi: Harjakatto Kate: Pelti
Lämmitysjärjestelmä: kaukolämpö
Energialuokka: D2007
Tehdyt korjaukset: 2022 Ala-autotallin lattian betonilakkaus. Vesikaton korjauksia kartoituksen perusteella. 2021 Myrskyvahinkojen aiheuttamat korjaukset (vesikatto, lämmönjakohuone, A-rapun kellari) ja B-rapun asunnossa viemärin tukkeutumisen aiheuttaman vesivahingon korjaus. Ikkunoiden kuntokartoitukset ja niiden akuutit huollot. 2020 Roska-aitauksen sadevesikaivon tarkastus, saunan paneloinnin uusinta, yläautohallin lattian pinnoittaminen. 2019 Viemärihuuhtelut (pohjaviemärit ja 1. krs viemärilinjat A- ja B rappuissa. 2018 Kameravalvonta asennettu kiinteistön ympärille, vesikaton tarkastus. 2017–2018 Julkisivusaneeraus, IV-kanavien puhdistus ala-autotallissa (liittyy ilmanvaihtoon), B, C, D rappujen alimpiin kerroksiin käsijohteet. Rappaukset sisäpihalla ja Vilhonvuorenkadulla tiputettu ja rapattukokonaan uudelleen, Vilhonvuorenkujalla hiekkapuhallettu, osin pesty, /maalattu, ikkunoiden ulkokarmit kunnostettu. Velco-venttiilien asennus, sadevesikourujen uusiminen (uudelleen rapatulla osuudella ja maalaus (kujalla), parvekkeiden kunnostus ja sokkelisaumausten tiivistäminen. 2017 Autotallien kaivojen pesu ja huuhtelu, lämmönjakokeskuksen ilmanvaihto, tulopoistoilman parannus. Lämmönjakohuoneen ilmastoinnin parantaminen, sisäpihan sadevesikaivon tyhjennys rappualueet A, B, E, F, G. 2016 Julkisivun korjaussuunnitelma, vesikalusteiden tarkastus. 2015 Pihakannen tukkeutuneiden vesiurien aukaisu, julkisivun kuntotutkimus, jäteaitauksen laajennus/uusiminen, sekä pihan viihtyisyyden parannus, Vilhonvuorenkujan loppujen ikkunoiden huoltomaalaus. 2014 Jyrkän mäen ikkunoiden huoltomaalaus, kosteusvauriotyöt (myymälähuoneisto 8, as. huoneisto C46. C-rapussa kalliosta tulevan kosteuden pääsy alalaattaan estettiin kapillaarikatkolla. 2013 Vesikaton pinnoitus ja kunnostus. 2012 Vilhonvuorenkadun puoleisten Ikkunoiden huoltomaalaus ja kunnostus. 2011 Vesikaton kuntotutkimus. 2010 C- ja D rappujen sokkelin korjaus ja salaojitus. 2004–2008 Putki-, sähkö- ja porrashuoneiden remontit: Perinteinen linjasaneeraus, ulko- ja huoneisto-ovien sekä sähkönousujen uusiminen, tietoliikennekaapelointi huoneistoihin, hormitarkastus. 1998 Katon pinnoite. 1996 Pihakannet. 1991 Hissit. 1983–1991 Julkisivut. 1970 Ikkunat. 1962–1964 Katto.
Suunnitellut korjaukset: Hallituksen laatima kunnossapito ohjelma vuosille 2022–2032 (käsitelty yhtiökokouksessa 18.5.2022): 2023: Painovoimaiset ilmanvaihtohormit. Viemäriverkoston huuhtelut ja tarvittavat kuvaukset (jäte- ja sadeveden piha- ja pohjaviemärit, tarvittaessa pystyviemärit). Ikkunoiden kunnostaminen ja tiivistäminen. Julkisivun rappauskorjaukset (mm. vuotaneen sadevesirännin aiheuttama vaurio). Vesikaton tarkastus, tarvittavat tiivistykset ja paikkaukset sekä puuttuvan kattosillan asentaminen. Piha-alueen halkeamien ja saumojen paikkaukset, pihakannen hulevesikaivon korjaus ja ylä-autotallin katon kuivatus ja maalaus ja hulevesikaivojen sähkövastusten korjaus. 2023-2027: Painovoimaisen ilmanvaihtojärjestelmän perusparannus. Ikkunoiden kunnostaminen ja tiivistäminen. Kellareiden valaisinrungot. 2028–2032: Patteriventtiilien ja termostaattien uusiminen ja lämmitysverkon säätö. Lämmönvaihtimen suunnittelu ja uusiminen. Hissien peruskorjaus tai uusiminen. Ikkunoiden ulkopuitteiden huoltomaalaus. Kylpyhuoneiden peruskorjaus. Lukituksen uusiminen. Vesikaton pesu ja huoltomaalaus
PTS: Tehty vuonna . Kunnossapito-ohjelma vuosille 2022-2031.
Kiinnitykset ja lainat: Kiinnitykset: 6151294 €
Taloyhtiön tuotot: 70350.7 €
Isännöitsijä: Kallion Isännöinti- ja tilitoimisto Oy ISA Ilkka Lokkinen 040-347 7009 Kolmas linja 18, 00530 Helsinki info@kallionisannointi.fi
Kiinteistönhoito: Kiinteistön hoidosta vastaa: talonmiesTaloyhtiön huolto- ja ulkoaluetehtävät hoitaa talonmies Pertti Pyykkö. Päivystys iltaisin ja viikonloppuisin, Kiinteistöhuolto Varonen Oy.
Yhtiön tilat ja varustelu: Taloyhtiössä muuta:
sauna,
talopesula,
kuivaushuone,
vinttikomero,
kellarikomero,
kaapeli-tv

Muita tietoja

Palvelut: Sörnäisten monipuoliset päivittäispalvelut. Ruokakaupat, alueen monipuoliset ravintolat ja upeat ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Koulu: Kallion ala-aste, Kallion lukio, Helsingin taidelukio Päiväkoti: Päiväkoti: Englanninkielinen päiväkoti, päiväkoti Ebeneser, päiväkoti Franzenia ja useita muita päiväkoteja.
Liikenneyhteydet: Hämeentien julkinen liikenne
Kaavoitus: Asemakaava. Helsingin kuapunki, kartta.hel.fi

Asumiskustannukset

Yhtiövastike yhteensä: 279,3 €/kk
Hoitovastike: 279,3 €/kk
Sauna: 15 €/kk
Muut maksut / lisätietoa maksuista: Ala-autotallivuokra 95€/kk Moottoripyöräpaikka 74€/kk Polkupyöräpaikka 7€/kk Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Hinta

Myyntihinta: 325 000,00 €
Velaton hinta: 325 000,00 €
Vapautuminen: heti
sopimuksen mukaan

Tämä ei ole virallinen myyntiesite.

Ota yhteyttä

Ketonen Juhani
Kiinteistönvälittäjä, LKV