Espoo, Mellstenintie 2 Haukilahti , 99.00 m2

Onko oma kotisi vielä myymättä? Voit tarjota huoneistoa vaihdossa ostaessasi huoneiston tästä jo valmiista Asunto Oy Espoon Haukilahden Merilinnakkeesta!

Tässä avarassa ja valoisassa huoneistossa on toimiva pohjaratkaisu, koko seinän levyiset ikkunat sekä huoneiston levyinen 35 m2 lasitettu parveke meren suuntaan! 

Avara huonejärjestely, kauniit vaaleat materiaalit ja koko huoneiston levyinen lasitettu parveke ovat huikean kaunis kokonaisuus ihanien ranta-alueiden välittömässä läheisyydessä. Huoneistosta on kauniit näkymät merelle ja vehreään Haukilahden rantaan.

Vaalea hyvin varusteltu avokeittiö ja ruokailutila yhdistyvät kauniisti vaaleaan ja ilmavaan olohuoneeseen. Kodinhoitotilat sekä kylpyhuone ovat varustuksiltaan ja valinnoiltaan modernin tyylikkäät.

Yhtiön on suunnitellut arkkitehtitoimisto Konkret Oy. Talojen suunnittelussa ja rakentamisessa on kiinnitetty erityistä huomiota asumismukavuuteen, hyvään materiaali- ja varustelutasoon sekä asumisen huolettomuuteen. 

Huoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja -viilennys, lämmitysmuotona on maalämpö, hoitovastike vain 4,20 €/m2.
 Kulku huoneistoon on esteetön ja puolilämpimään autohalliin on kulku suoraan hissillä. Autohalliosakkeet myydään erillisinä osakkeina 45 000€.

Pääset muutamaan uuteen kauniiseen kotiin heti, huoneistot ovat nyt valmiit.

Asunto Oy Espoon Haukilahden Merilinnake koostuu kahdesta asuintalosta, huoneistoja on yhteensä 21.
Huoneistoesimerkkejä vielä vapaista huoneistoista:

A 5: 4 h, kt, khh, s, lasitettu parveke, 108 m2, mh. 604 200 €, vmh. 1 220 400 €
B 20: 3 h, k, vh, p, 77 m2, mh. 421 700 €, vmh. 885 500 €
B 19:  4h, kt, khh, vh, s, lasitettu parveke 124,5m3. mh.708 550€, vmh. 1 531 750€
B 21: 7h, k, khh, vh, s, terassit, 240,5 m2, mh. 1 356 000€, vmh. 3 249 000€.

Tervetuloa esittelyyn tai ota yhteyttä välittäjään Nina Asteljoki 0400 444 220 tai nina@kotimeklarit.com ja sovitaan oma esittelyaikasi vielä vapaisiin huoneistoihin.

Perustajaurakoitsija: Toppelund Kehitys Ky
RS-Pankki :Nordea Bank Abp

Huoneisto

Kohdenumero: 21827095
Osakkeet 1-852
Hallintamuoto: asunto-osakeyhtiö
Huoneluku: 3h, kt, khh, vh, lasitettu parveke
Kerros/Kerroksia: 1/4
Asuintilojen pinta-ala: 99m²
Pinta-alan peruste: yhtiöjärjestyksen mukainen
Parveke/Terassi: Kunnossapitovastuu terassin/lasituksen osalta: Huoneistojen kiinteästi asennettujen parvekelasien ja -kaiteiden huolto-, säätö- ja kunnossapitovastuu on yhtiöllä. Huoneistojen liikuteltavien parvekelasien huolto-, säätö- ja kunnossapitovastuu on osakkaalla.
Keittiö:

Valkoinen hyvin varusteltu KVIK- avokeittiö, jonka yhteydessä tilaa ruokapöydälle. Työtasot ja välitila ovat tummaa laminaattia. Keittiössä on Siemensin kodinkoneet. Erillisuuni mikroaaltotoiminnolla, induktioliesitaso integroidulla liesituulettimella, jääkaappi/pakastin ja integroitu astianpesukone.

Pesutilat:

Kylpyhuoneessa wc-istuin, allaskaapisto ja peilikaappi sekä suihku ja suihkuseinä. Lattia harmaata 5x5 lattaa, seinät valkoista 30x60 laattaa. Kylpyhuoneessa on sähkötoiminen mukavuuslattialämmitys.

Erillinen WC:

Harmaa 5x5 laattalattia ja valkoinen 30x60 seinälaatta. Wc-istuin, allaskaapisto, bidee-suihku, peili.

Kodinhoitohuone:

Kylpyhuoneen yhteydessä kodinhoitohuone, jossa laattalattia, seinät maalattu. Pesukoneliitäntä, pesuallas.

Sauna:

Taloyhtiössä sauna

Makuuhuoneet:

Molemmissa makuuhuoneissa kiinteät kaapistot sekä kulku terassiparvekkeelle. Suuremmassa makuuhuoneessa lisäksi vaatehuone.

Lukumäärä: 2

Olohuone:

Avara olohuone yhdistyy tilavaan ja toimivaan avokeittiöön. Olohuoneesta avautuu kauniit merinäkymät sekä kulku suurelle, noin 35 m2 kokoiselle lasitetulle terassiparvekkeelle.

Pintamateriaalit:

Seinämateriaalit: Asuinhuoneiden seinät on maalattu. Kylpyhuoneen ja erillisen wc:n seinät on laatoitettu valkoisilla 30x60 laatoilla.

Lattiamateriaalit: Lattiapintana on valkomattalakattu tammiparketti. Kylpyhuoneessa, kodinhoitohuoneessa ja wc-tilassa on harmaa 5x5 laatta.

Lattialämmitys: Asuinhuoneissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja -viilennys. Lämmityksessä ja viilennyksessä hyödynnetään maaenergiaa. Rakennuksen lämmönsäätöautomatiikka määrittää lattioihin tulevan veden lämpötilan ulkolämpötilan perusteella. Asukas voi vaikuttaa huonelämpötilapyyntöön huoneistosta löytyvällä termostaatilla 1-2 asteen verran. Kylpyhuoneissa sähkötoiminen mukavuuslattialämmitys.
Säilytystilat:
  • muu erillinen varasto
Nettiliittymä: valokuitu. Telian Kiinteistöyhteys Kuitu, perusnopeus 10/10M
Kunto: uusi.

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi: Asunto Oy Espoon Haukilahden Merilinnake
Tontti: oma
Käyttöönottovuosi: 2023
Rakennusmateriaali: tiili,betoni.
Kattotiedot: Tyyppi: Tasakatto Kate: Kumibitumi
Lämmitysjärjestelmä: maalämpö
Energialuokka: B2018
Tehdyt korjaukset: Rakennus on valmistunut 2023.
Lisätietoja autonsäilytyspaikoista: Yhtiön autohallista on ostettavissa autohalliosakkeita, jotka kaikki on varustettu lämmityspistokkeella. Autopaikoille on asennettu sähkösyöttö sähköauton lataukseen, latauslaitteita ei ole valmiiksi asennettuina. Autohalliin on kulku hissillä.
Isännöitsijä: Taitokaari Oy Kaskimäenkatu 1, 33900 Tampere Janne Junkkari, 03-357 9314
Kiinteistönhoito: Kiinteistön hoidosta vastaa: huoltoyhtiöKotikatu Oy Takomotie 1-3, 00380 Helsinki
Yhtiön tilat ja varustelu: Taloyhtiössä muuta:
sauna,
talopesula,
kuivaushuone,
urheiluvälinevarasto,
väestönsuoja,
Huoneistokohtaiset varastot,
lastenvaunuvarasto

Muita tietoja

Palvelut: Haukilahdessa kattavat päivittäispalvelut, mm. kirjasto, apteekki, ruokakaupat. Suuremmat ostokset voi hoitaa Iso Omenassa tai Tapiolan Ainoassa, molemmat noin 4 km päässä. Koulu: Toppelundin ala-aste, Westendinpuiston koulu, Haukilahden yläaste ja lukio. Kaikki ruotsinkieliset kouluasteet Matinkylässä. Päiväkoti: Alueella useita päiväkoteja.
Liikenneyhteydet: Bussit, Metroasemat Tapiolassa ja Niittykummussa.
Kaavoitus: Asemakaava. Espoon kaupunki. Toppelundinrannan kaavamuutos aloitettu, koskee lähitonttia. Lisätietoa https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/toppelundin-rantaravintola#aloitusvaihe-34651

Asumiskustannukset

Yhtiövastike yhteensä: 2545,8 €/kk
Hoitovastike: 415,8 €/kk
Rahoitusvastike: 2130 €/kk (0,50 €/m²)
Muut maksut / lisätietoa maksuista: Vesimaksuennakko, tasaus kulutuksen mukaan. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Hinta

Myyntihinta: 576 810,00 €
Velkaosuus: 511 200,00 €
Velkaosuuden maksu: velkaosuutta ei voi maksaa yhtiölle:
Velaton hinta: 1 088 010,00 €
Vapautuminen: heti

Tämä ei ole virallinen myyntiesite.

Ota yhteyttä

Asteljoki Nina
Kiinteistönvälittäjä, LKV, Tj.