Espoo, Tikasmäentie 25 Henttaa , 197.00 m2

Vankka, jykevä, kartanomainen koti perheelle, joka arvostaa arjen sujumista sekä luonnon läsnäoloa, rauhaa ja hiljaisuutta vain kivenheiton päässä palveluista.

Tämän omistajan itselleen rakennuttaman talon sisääntulokerroksen isossa ja valoisassa olohuoneessa tunnelmaa korostavat isot erkkeri-ikkunat ja kaunis takka - pieni lattian tasoero jakaa olohuoneen kahteen osaan. Olohuoneen vieressä on yksi makuuhuone ja erillinen wc. Alakerran kruunaa - "kodin sydän" - reilun kokoinen tunnelmallinen ranskalaistyyppinen keittiö runsaine säilytystiloineen ja leivinuuneineen. Keittiössä voi ruokailla isokin seurue ja sieltä pääsee kätevästi reilun kokoiselle terassille. Keittiön toimintoja helpottaa sen vieressä oleva apukeittiö ja kodinhoitohuone.

Yläkerrassa on tällä hetkellä aula ja kolme makuuhuonetta, joista yhdestä on käynti katetulle parvekkeelle - pohjaratkaisu on kuitenkin helpohkosti muunneltavissa kevytseiniensä ansiosta omien mieltymysten ja tarpeiden mukaiseksi. Yläkerrassa on myös tilava, ikkunallinen spa-osastomainen pesuhuone poreammeineen ja sauna. Kellarikerroksessa on autotalli ja lämmintä säilytystilaa. Päärakennuksen vieressä on piharakennus.

Poikkeuksellisen suuri loiva rinnetontti, 3 413 m2, rajoittuu metsäalueeseen - täällä sielu lepää ja mustikat, sienet, ym. voi poimia suoraan lautaselle oman pihan vierestä. Rakennusoikeutta on jäljellä n. 447 kem2 ja kiinteistöstä voi tarvittaessa jakaa jopa neljä rakennuspaikkaa esim. hallinnanjakosopimuksella. AO II, rakennustehokkuus 0,2. Erillispientalojen korttelialue.

Suurpellon alueella on hyvät palvelut ja liikenneyhteydet - kehittyvänä alueena palvelut tulevat parantumaan entisestään. Espoon keskuspuiston suojelualueen luonto ja ulkoilumahdollisuudet ovat kotiovella. Opinmäen kampuksella toimivat mm. sekä suomenkielinen että kansainvälinen koulu, päiväkoti, kirjasto. Hyvät palvelut ja liikenneyhteydet.

Esittelyvaraukset ja tiedustelut: Kirsi Apajalahti-Plyhm, 050 343 4475 tai kirsi@kotimeklarit.com.

Huoneisto

Kohdenumero: 21765774
Huoneluku: 5-6h, k, khh, s, aputilat, autotalli/varasto ja piharakennus
Kerros/Kerroksia: 2/2
Asuintilojen pinta-ala: 197m²
Muut tilat: 89m²
Lisätietoja pinta-alasta: Espoon kaupungin rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaiset pinta-alat: asuinala 197 m2, kerrosala 235 m2, kokonaisala 286 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla ilmoitettua pienempi tai suurempi.
Keittiö:

Ranskalaistyyppisessä keittiössä on tunnelmaa - keittiöön mahtuu reilun kokoinen ruokapöytä ja sieltä on käynti isolle terassille. Jääkaappi (Siemens 2017), pakastekaappi (2016), tiskiallas ja hana (uusittu 2022), liesi-leivinuuni, uuni (2019), astianpesukone (Bosch 2018), induktiotaso (2019) . Reilut kaapistot ja paljon laskutasoa, apukeittiö, takka.

Pesutilat:

Yläkerran vaaleapintainen ikkunallinen saunaosasto. Pesuhuoneessa kauniit kaarevat kattomuodot ja suuret ikkunat - varsinainen spa-osasto! Poreamme, allaskaappi, wc-istuin, peili, suihku suihkuseinällä, pyyhekuivain. Saunassa sähkökiuas. Laatoitettu kauttaaltaan, lattialämmitys. Alakerran erillinen wc; lattia marmoria, seinissä laatta, wc-istuin, peili ja allas.

Kodinhoitohuone:

Ikkunallisessa kodinhoitohuoneessa reilut säilytystilat, suihku, pk-liitäntä. Lattiassa laatta, seinät maalattu.

tien käyttöön liittyvä oikeus

Sauna:

Oma sauna

Makuuhuoneet:

Kaikki asunnon makuuhuoneet ovat tilavia ja niissä on runsaat säilytystilat. Pohjaratkaisu on muuntelukelpoinen kevytseinien johdosta, joten asunnon huoneiden määrä on lisättävissä tai vähenettävissä tarpeen mukaan.

Olohuone:

Kodikkaaseen ja avaraan olohuoneeseen valo suorastaan tulvii isoista ikkunoista. Olohuoneessa takka ja pieni tasoero lattiassa jakaa tilan kahteen osaan.

Pintamateriaalit:

Seinämateriaalit: Asunnon lattiassa on laattaa ja parkettia, seinissä maali.

Nettiliittymä: . Kiinteä valokuitukaapeli.
Muuta kauppaan kuuluvaa: Asunnossa on kaksi takkaa ja leivinuuni. Ilmalämpöpumppu.
Kunto: tyydyttävä.

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Tontti: oma
Käyttöönottovuosi: 1991
Kattotiedot: Tyyppi: Monimuotoinen aumakatto tiilikatteella. Kate:
Lämmitysjärjestelmä: sähkö,Ilmalämpöpumppu,muu Autotallissa / varastossa lattialämmitys.
Kuntotutkimus: Tehty vuonna 2022. Kuntotarkastus 2022.

Muita tietoja

Palvelut: Kauppakeskus Suuris n. 2 km, Olarin palvelut n. 1,7 km, Kauppakeskus Iso Omena n. 3 km. Upeat ulkoilualueet heti kotiovelta, kuntoradat, pallokentät, useita puistoja ja leikkipaikkoja lähes kotiovelta. Koulu: Päiväkoti Touhula n. 750 m, kunnalliset Maakirjan ja Opinmäen päiväkodit n. 1,7 km, Olarin alakoulu n. 2 km, Olarin yläkoulu ja lukio n. 2 km, Espoo International School (1-9 lk) n. 1,7 km.
Liikenneyhteydet: Bussi 133 (Friisinmäki-Henttaa) - bussit 125 (Laivaportti - Tapiola), 125K (Latokasken koulu - Tapiola) ja bussi 531 (Jorvin sairaala - Tiistilä)
Kaavoitus: Asemakaava.

Asumiskustannukset

Muut maksut / lisätietoa maksuista: Vesi ja viemäri (kulutuksen mukaan); vesi n. 5€/kk, viemäri n. 5€/kk, käyttömaksut; vesi n. 1,74 €/m3, viemäri n. 2,03 €/m3. Kiinteistön täysarvovakuutus 323,72 €/kk, kiinteistövero 1.931,88 €/vuosi. Sähkönkulutus ollut tällä perheellä (4-5 hlöä) 40 538 kWh, sähkön käytössä ei ole säästetty, ilmanvaihto on koko ajan täysillä ja huonelämpötila ollut talvisin +23-24 C, veden käytössäkään ei ole säästelty ja sauna lämmitetty useamman kerran vuodessa. Varainsiirtovero 4% velattomasta kauppahinnasta, jonka ostaja maksaa kaupantekotilaisuudessa.

Hinta

Myyntihinta: 1 590 000,00 €
Velaton hinta: 1 590 000,00 €
Vapautuminen: sopimuksen mukaan

Tämä ei ole virallinen myyntiesite.

Ota yhteyttä

Apajalahti-Plyhm Kirsi
LKV, Kaupanvahvistaja