Helsinki, Alppikatu 9 Kallio , 40.50 m2

ESITTELY SU 10.12 KLO 13 -13:45

ENSIASUNNONOSTAJA, TÄSSÄ SE ON!

Huomioithan portaaleissa, että huoneistosta on myös videoesittely!

Maistuva karkki, oikea helmi vai mieletön timantti, no, tätä hyvin kaunista asuntoa voi kuvailla näillä kaikilla termeillä. Asunto, joka on ehdottomasti nähtävä paikan päällä.

Tämä näppärä parvekkeellinen kaksio on juuri remontoitu, se on poikkeuksellisen valoisa ja käytännöllinen, parvekkeelta avautuvat hienot näkymät moneen suuntaan ja rakennus itsessään on hienolla paikalla.

Huoneiston keittiö on uusittu äskettäin, lattiapinnat on uusittu myös, samoin kylpyhuoneen kalusteita on vaihdettu uusiin remontin yhteydessä.

Alppikatu 9 sijaitsee hienolla paikalla ja yhtiön rakennus on päältäpäin siistissä kunnossa.

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään kotiin varaamalla näyttäaikasi välittäjältä tai tulemalla yleisnäyttöön.

Asuntoa myy Juhani Ketonen 045 1260638 tai juhani@kotimeklarit.com

Huoneisto

Kohdenumero: 21366920
Osakkeet 4891-4971
Hallintamuoto: asunto-osakeyhtiö
Huoneluku: 2h, kk, kph, vh, parveke
Kerros/Kerroksia: 7/8
Asuintilojen pinta-ala: 40.5m²
Pinta-alan peruste: yhtiöjärjestyksen mukainen,
isännöitsijäntodistuksen mukainen
Keittiö:

Integroidut jääkaappi/pakastin ja astianpesukone. Induktioliesi, uuni ja liesituuletin. Laminaattilattia, seinät maalattu.

Pesutilat:

Suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allas, wc-istuin, pyyhekuivain ja pesukoneliitäntä. Lattia ja seinät laattaa, lattialämmitys.

Sauna:

Taloyhtiössä sauna

Makuuhuoneet:

Lattia: laminaatti

Seinät: maalattu

Olohuone:

Lattia: laminaatti

Seinät: maalattu

Muut tilat:

kattopinnoista: Vaatehuone

Nettiliittymä: laajakaista. DNA Welho
Muuta kauppaan kuuluvaa: vaatehuoneen varustus, eteisen liukuovikaapisto ja sälekaihtimet.
Kunto: hyvä.

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi: Asunto Oy Alppikatu 9
Tontti: oma
Käyttöönottovuosi: 1962
Rakennusmateriaali: betoni.
Kattotiedot: Tyyppi: Harjakatto Kate: Peltikate
Lämmitysjärjestelmä: kaukolämpö
Energialuokka: F2013
Tehdyt korjaukset: 2022 Huuhtelut ja kuvaukset: Jätevesiviemärit (pysty ja pohja), salaojat ja sadevesijärjestelmä. Kaukolämpölaitteiston tarkastus. 2021 Märkätilojen kuntokartoitus. Ilmanvaihdon nuohous ja säätö. 2020 Vesikaton maalaus (sisältyi julkisivu-urakkaan). 2019 Hissien korien kunnostus ja köysistöjen uusinta. Porrashuoneiden maalauskunnostus ja lattioiden uusiminen. Kunnostuksen yhteydessä uusittiin C-portaan ala-aulan patteri. 2018 IV-koneen uusinta autohallissa. 2018-2019 Julkisivujen ja parvekkeiden kunnostus, kattopellityksen uusinta, sisäpihan ajoluiskan kunnostus, autohallin katon kunnostus ja oven uusinta. 2017 Hissien kuntotarkastus ja korjaussuositus. 2016 Julkisivujen ja parvekkeiden kunnostus, kattopellityksen uusinta, autohallin oven uusinta, autohallin sisäpintojen kunnostus, näkyvien raudoitusterästen suojaus ja sisäpihan ajoluiskan kunnostus. 2015-2016 Julkisivu-, parveke-, katto- ja parvekelasitusurakan sekä autotallinoven uusinnan suunnittelu. 2015 Väestönsuojan kunnostus. 2014 Paikkakorjattu huonokuntoiset parvekerakenteiden pinnoitteet. 2013 Lämmönjakokeskuksen uusiminen. Samalla uusittu C-portaan ala-aulan porrashuoneen patteri. Verkko-ovien asentaminen ullakolle johtavaan käytävään, 8.kerroksen aulaan. 2012 Parvekkeiden ja julkisivujen kuntotutkimus. Kattokunnostuksia. Sisääntulokerrosten hissien ovien pintojen uusinta. Putkiremontti: Vesijohtojen uusiminen, vesikalusteiden uusiminen, sähkö- tele- ja antennijärjestelmien uusiminen, ei kph-korjauksia. Viemäripinnoitus, wc-istuimet uusittu, 2011 Ilmanvaihtohormiston ja venttiilien puhdistus. Putkiremontin suunnittelu- ja urakka-asiakirjojen laatiminen, asbestitutkimus, piirustusten päivitys/muunto, kph-perussuunnitelma, urakan kilpailutus. 2010 Katon pinnoitus, julkisivun betonikorjauksia toteutussuunnittelu, toteutus: Peltikate osittain uusittu, syöksyjä korjattu, parvekkeiden ulkopuolisia paikkauksia. Linjasaneerauksen hankesuunnitelman laadinta, 2008 Putkiston kuntokartoitus. 2007 Ikkunoiden, parvekeovien ja julkisivun varastojen ovien uusiminen. Lukostojen uudelleen sarjoittaminen Exec-avaimille. 2006 Ikkunoiden työselityksen teko ja toimenpidelupien haku. 2005 Kiinteistön palotarkastaus. Ikkunoiden kuntokartoitus. 2004 Laajakaistaliittymä.Viemärieden painehuuhtelu. 2022 Parvekelattioiden vesieristäminen. 1998 Patteriventtiilien uusiminen. Sähköhuoneen maadoitus. Lämpöjohtoverkoston sulkujen ja linjasäätöventtiilien uusiminen ja verkoston tasapainotus. 1997 Ulko-ovien kunnostus. Sähkökuvat. Peltikaton maalaus. Talosaunan peruskorjaus ja kiukaan ohjauskeskus. 1995 Pihalaatan vesieristys ja pinnoitus. Ikkunoiden huoltomaalaus. Paineenkorotuspumppujen uusiminen.
Suunnitellut korjaukset: Yhtiökokouksessa 18.4.2023 päätettiin tilikauden 2023 korjaushankkeiden rahoitus järjestettäväksi siten, että taloyhtiölle nostetaan enintään 45 000 euron laina enintään 5 vuodeksi. Kiinteistön korjaussuunnitelma: 2022-2023 Julkisivujen kuntotutkimus: Selvitetään julkisivukunnostuksen yhteydessä mahdollisesti tapahtunutta virhettä. 2023 Viemäreiden kuntotutkimus. 2024 Sisäpihalla ja kadunpuolella olevien porrashuoneiden puu-ovien uusinta. Sähköautojen latausmahdollisuuden selvitys. Energiatodistus. 2025 Saunan peruskorjaus. 2028 Katon kuntokatselmus ja huoltokorjaukset. 2031 Ilmanvaihdon nuohous ja säätö. Yhtiön ulko-ovien uusinta (ajankohtaa ei suunniteltu)
Kiinnitykset ja lainat: Kiinnitykset: 2090000 €
Taloyhtiön tuotot: 61393.87 €
Isännöitsijä: SKH-Isännöinti Oy Markku Kulomäki, 09 530 8860
Kiinteistönhoito: Kiinteistön hoidosta vastaa: huoltoyhtiöKotikatu Kallio
Yhtiön tilat ja varustelu: Taloyhtiössä muuta:
sauna,
vinttikomero,
urheiluvälinevarasto,
kaapeli-tv

Muita tietoja

Kaavoitus: Asemakaava. Helsingin kaupunki, hel.fi/kaavakuulutukset.

Asumiskustannukset

Yhtiövastike yhteensä: 575,1 €/kk
Hoitovastike: 243 €/kk
Rahoitusvastike: 332,1 €/kk (0,50 €/m²)
Vesimaksu: 17 €/hlö
Autopaikka: 56 €/kk
Sauna: 10 €/kk
Muut maksut / lisätietoa maksuista: Moottoripyöräpaikka 40,00€/kk Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Hinta

Myyntihinta: 253 959,11 €
Velkaosuus: 35 040,89 €
Velkaosuuden maksu: velkaosuuden voi maksaa yhtiölle: Kukin laina on mahdollisa maksaa kaksi kertaa vuodessa.
Velaton hinta: 289 000,00 €
Vapautuminen: heti
sopimuksen mukaan

Tämä ei ole virallinen myyntiesite.

Ota yhteyttä

Ketonen Juhani
Kiinteistönvälittäjä, LKV