Espoo, Niittymaantie 11 Niittykumpu , 60.50 m2

Tervetuloa Niittykummun parhaimmalle paikalle valoisaan kotiin!

Asunnossa viehättää erityisesti avara ja selkeä pohja. Kodin harmoninen värimaailma luo eheän tunnelman. Asunnossa on tehty pintaremontti vuonna 2023, jossa lattiat uusittu, seinät maalattu, sisäovet uusittu ja keittiö päivitetty. Olohuone ja keittiö muodostavat yhtenäisen tilan. Keittiöstä on käynti tilavalle lasitetulle länsi parvekkeelle. Makuuhuoneessa yhdellä seinällä seinänleveydeltä kaappitilaa. Samoin eteisestä tultaessa upea liukuovikaapisto. Kylpyhuone on reilun kokoinen ja tilaan mahtuu hyvin myös pyykkihuolto. Kylpyhuoneesta käynti saunaan.
Asunto on huippukunnossa ja tänne on helppo muuttaa suoraan sisään ja asettua kodiksi.
Tämä viisi kerroksinen talo sijaitsee omalla tontilla, hyvin hoidetussa yhtiössä Niittykummun parhaimmalla paikalla palvelujen ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä.
Mikäli olet etsinyt huoletonta asumista keskeisellä alueella, tämä on juuri oikea koti sinulle.
Asunnon yhteydessä myydään autohalliosake. Autohalliin pääsee huoneistosta sisäkautta.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän valoisaan heti vapaaseen kotiin. 

Lisätietoja ja esittelyvaraukset:

Sari Jääsvuo KED
0407468234
sari@kotimeklarit.com

Heidi Lostedt LKV, KiAT, IAT 
0407756766
heidi@kotimeklarit.com

Tervetuloa seuraamaan meitä myös Instagramissa @lkvheidilostedt_sarijaasvuo

Huoneisto

Kohdenumero: 21066498
Osakkeet 6924-7063
Hallintamuoto: asunto-osakeyhtiö
Huoneluku: 2H+K+S
Kerros/Kerroksia: 4/5
Asuintilojen pinta-ala: 60.5m²
Pinta-alan peruste: yhtiöjärjestyksen mukainen,
isännöitsijäntodistuksen mukainen,
toimeksiantajan ilmoittama
Keittiö:

Tyylillä toteutettu valoisa avokeittiö, jossa lattia ja pintoja uusittu 2023. Lattia vaaleaa laminaattia seinät ja katto maalattu. Jääkaappi/pakastin UPO (uusi), induktioliesi/uuni UPO(uusi), liesikupu (uusi), välitila laattaa, taso laminaattia, uusittu Led valaistus, astianpesukone. Lisäksi irrallinen saareke, jossa runsaasti säilytystilaa. Keittiöstä käynti lasitetulle parvekkeelle.

Pesutilat:

Tilava kylpyhuone, josta käynti saunaan. Kylpyhuoneessa suihkukaappi, peilikaappi, allaskaappi, wc-istuin, kylpyhuonekaappi, pesukoneliitäntä, bidee-suihku kiinteät valaisimet. Katto maalattu 2023. Lattia laattaa, seinät kaakelia. Tilava kylpyhuone soveltuu myös liikuntaesteisille.

Sauna:

Oma saunaSaunassa lattia laattaa, lauteet ja seinät paneloitu, sähkökiuas.

Makuuhuoneet:

Tilava makuuhuone, jossa runsaasti kaappitilaa. Lattia laminaatti, seinät ja katto maalattu 2023.

Olohuone:

Olohuone ja keittiö muodostavat toimivan, viihtyisän ja valoisan kokonaisuuden. Lattia vaaleaa laminaattia, seinät ja katto maalattu 2023.

Muut tilat:

Eteisen lattia laminaattia ja seinät maalattu. Kaapistoon uusittu tyylikkäät liukuovet 2023.

Nettiliittymä: . Elisa 10 M
Kunto: hyvä.

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi: Asunto Oy Espoon Suvikello
Tontti: oma
Käyttöönottovuosi: 2006
Rakennusmateriaali: betoni.
Kattotiedot: Tyyppi: Tasakatto Kate: Kumibitumimatto
Lämmitysjärjestelmä: muu vesikeskus/kaukolämpö
Energialuokka: E2013
Tehdyt korjaukset: 2021 Autohallin ajoluiskan vesivuodon korjaaminen Puiden kuntotutkimus ja vuorimäntyrivistön jatko Niittymäenpihan reunassa Pihakalusteiden huoltomaalaus ja rakennuksen puuosien huoltomaalauksia Kaivonkansien aukaisu autohallissa Terassin tukirakenteiden lahovauriokorjauksia 2020 Puuosien huoltomaalaus, terassiaidat, länsipäädyn sisäänkäynti autohalliin Maastoportaiden valaistus Perusvahanpoisto ja vahaus ala-aulojen lattioille Lahonneen terassilaudoituksen ja sen tukirakenteiden korjaus yksi asunto. Hiekkalaatikon hiekan uusiminen 2019 C-portaan tuulikaapin patterivuodon korjaukset Patterivuotokorjauksen yhteydessä havaittujen kosteusvaurioiden korjaukset yhdyskäytävässä Pihan tukimuurisaumausten korjaukset Parvekekaiteen ja lasituksen seinäpaneeliliitoksen korjaus neljän asunnon osalta Leikkialueen turvatarkastus Koivuangervojen leikkaus terassiaitojen vierestä Kirje Kojamo Oyj:n Kim Jolkkoselle 08.01. 2019 koskien VVOYhtymä/Kojamo Oyj:n vastuita joidenkin asuntojen kattohalkeamista ja ELPO-hormien kylmyydestä 2018 Kiinteistön valvonta- ja ohjausjärjestelmän uusimisen viimeistely Autohallin lämmitys- ja lto- laitteiston huolto sekä pakokaasuanturien uusiminen Valaistuksen muutos ja LED- valot häkkivarastoon Parveke- ja terassiseinien kuntokatselmus Terassikaiteen ja -lasituksen seinäpaneeliliitoksen korjaus yhden asunnon osalta Puiden hankintoja pihalle Sadevesikaivojen tyhjennys Hiekkalaatikon hiekan uusiminen 2017 Parvekelasitusten huolto ja korjaus Kahden asunnon terassivajoamien korjaus C- portaan sisäänkäynnin vajoaman korjaus D- portaan sisäänkäynnin ulkoportaiden korjaus Idänvirpiangervojen alasleikkaus Autohallin kaapelihyllyjen ja putkistojen ulkopintojen puhdistus 2016 Autohallin valaistus uusittu, loisteputkien tilalle LED- lamput Kiinteistön valvonta ja ohjausjärjestelmän uusinta B-, C- ja D- portaiden korvausilmaventtiilit huollettu Puiden kuntotutkimus. Kahden huonokuntoisen koivun ja yhden metsähaavan poisto Porrashuoneiden ikkunoiden pesu Kirje VVO Yhtymä Oyj:n Jari Laiteenmäelle koskien VVO Yhtymän vastuita joidenkin asuntojen kattohalkeamista ja ELPO- hormien kylmyydestä 2015 IV- kanavien puhdistus ja säätö Kiinteistön kuntoarvio, Insinööritoimisto Tähtiranta Oy ELPO- hormiselvityksiä 2014 Terassilattioiden huoltomaalaus ELPO- hormikorjauksia 2013 Autohalliin ja lukuisten asuntojen parveke/terassilinjalla esiintyneiden vesivuotojen takia rakennuttaja VVO aloitti kymmenvuotistakuun puitteissa laajemmat korjaustyöt. 2012 Autohallin ja asuntojen vesivuotoihin liittyviä tutkimuksia Maaportaiden korjaus Autohalliin asennettiin vuodoista eniten kärsivien autopaikkojen yläpuolelle suojalevyt, jotka estivät kalkkipitoisen veden valumisen autojen päälle 2011 Puiden kuntotutkimus. Kolmen huonokuntoisen koivun poisto Autohallin ja asuntojen vesivuotojen tutkimuksia ja korjauksia, Korpikorpi Oy 2010 Terassiaitojen huoltomaalaus
Autonsäilytys: Autokatokset: 2 kpl,
Kuntotutkimus: Tehty vuonna . Kiinteistön kuntoarvio 11.2.2015
PTS: Tehty vuonna . 2022 Parvekepielisaumojen korjaus ja julkisivusaumojen uusiminen paikoittain 2023 Lämmitysjärjestelmän tarkastus ja patteriverkon tasapainotustarpeen selvittäminen Parvekkeiden korjausmaalaukset Kiinteistön kuntoarvio Kulmaikkunoiden yläpuolisen muurauksen avaaminen korjaustavan selvittämiseksi VSS tiiveyskoe 10 vuoden välein 2024 Käytävä ja porrashuonekorjaukset Sähköliittymän kapasiteetin tarkistaminen Viemäreiden huuhtelu ja kuvaus Porrashuoneiden valaistus LED malleiksi Lukituksen uusiminen 2025 Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö Palovaroittimien uusiminen asunnoissa ja siirto yhtiön kunnossapitovastuulle 2026 Julkisivujen kuntotutkimus 2027 Sähköjärjestelmien kuntotutkimus
Kiinnitykset ja lainat: Kiinnitykset: 12756000 €
Isännöitsijä: Laitinen Susan susan.laitinen@tl-konserni.fi 0207505456
Kiinteistönhoito: Kiinteistön hoidosta vastaa: huoltoyhtiöTapiola lämpö Oy
Yhtiön tilat ja varustelu: Taloyhtiössä muuta:
kuivaushuone,
kellarikomero,
urheiluvälinevarasto,
väestönsuoja,
kaapeli-tv,
lastenvaunuvarasto

Muita tietoja

Palvelut: Tapiolan keskustan monipuoliset palvelut niin kulttuurin, ravintoloiden, kauppojen kuin terveyspalvelujenkin osalta yhden metropysäkin päässä. Kauppakeskus Niitty, Lidl, urheilupuisto, rantaraitin kahvilat, ravintolat sekä uimaranta. Koulu: Niittykummun ala-aste, Haukilahden koulu, Toppelundin ala-aste, Tapiolan koulut Päiväkoti: Niittykummun päiväkoti ja useita päiväkoteja lähialueella.
Liikenneyhteydet: Niittykummun ja Urheilupuiston metroasema kävelyetäisyydellä. Hyvät bussiyhteydet, upeat pyöräilytiet ja pääset helposti omalla autolla pääväylille.
Kaavoitus: Asemakaava. kaava@espoo.fi

Asumiskustannukset

Yhtiövastike yhteensä: 314,6 €/kk
Hoitovastike: 314,6 €/kk
Vesimaksu: 25 €/hlö
Autopaikka: 32,5 €/kk
Muut maksut / lisätietoa maksuista: Autohallipaikka omalla osakkeella.

Hinta

Myyntihinta: 319 000,00 €
Velaton hinta: 319 000,00 €
Vapautuminen: heti

Tämä ei ole virallinen myyntiesite.

Ota yhteyttä

Lostedt Heidi
Kiinteistönvälittäjä, LKV