Espoo, Ristiniementie 26 Laurinlahti , 79.00 m2

Laurinlahti on lapsiystävällinen ja merellinen pientaloalue joka sopii hyvin perheelle, joka arvostaa luonnon ja palveluiden läheisyyttä, hyviä yhteyksiä ja rauhaa.

Tämä valoisa päätyasunto sijaitsee vuonna -97 valmistuneessa hyvin hoidetussa yhtiössä. Sisääntulokerroksessa sijaitsee valoisa olohuone josta on käynti asunnon lasitetulle parvekkeelle - merikin näkyy. Olohuone ja ruokailutila ovat yhtenäistä tilaa ja ruokailutilan vieressä on vaaleapintainen vuonna 2017 moderniksi remontoitu keittiö. Tässä kerroksessa on myös erillinen tilava wc. Sisääntulon vieressä on asunnon toinen piha-alue johon paistaa ilta-aurinko.

Alakerrassa ovat huoneiston kaksi reilun kokoista makuuhuonetta, joista toisesta on käynti huoneiston toiselle pienemmälle piha-alueelle aamuaurinkoon. Alakerrassa on myös saunaosasto ja "varastohuone" joka soveltuu moneen eri käyttötarkoitukseen, esimerkiksi työtilaksi tai jumppahuoneeksi. Asunnolle kuuluu sähköpistokkeellinen autopaikka. Hyvin hoidettu yhtiö.

Alueella on kattavat palvelut ja hyvät yhteydet, mm. kauppakeskus Lippulaivan palvelut ja länsimetro kävelymatkan päässä. Puistot, päiväkodin ja koulut ovat kävelyetäisyydellä sekä suomen että ruotsin kielisille perheille. Hyvät harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet sekä meri lähellä.

Esittelyvaraukset ja lisätiedot: Kirsi Apajalahti-Plyhm, 050 343 4475 tai kirsi@kotimeklarit.com.

Huoneisto

Kohdenumero: 21025343
Osakkeet 6650-7027
Hallintamuoto: asunto-osakeyhtiö
Huoneluku: 3h, k, s, 79 m2 + lämmin varasto 8,5 m2, lasitettu parveke
Kerros/Kerroksia: 2/2
Asuintilojen pinta-ala: 79m²
Muut tilat: 8.5m²
Pinta-alan peruste: yhtiöjärjestyksen mukainen,
isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alasta: Yhtiöjärjesteyksen mukainen huoneistoselitelmä: 3h+k+s+var ja pinta-ala 79 + 8,5 m2.
Keittiö:

Keittiö remontoitu vuonna 2017; valkoiset mattapintaiset kaapistot toteutettu mittatilaustyönä - harmahtava kivitaso, jääkaappi / pakastin, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, uuni, astianpesukone, kaikki kodinkoneet Miele.

Pesutilat:

Yläkerran tuplaikkunallinen erillinen wc / kodinhoito-tila; laatoitettu kauttaaltaan, pesukoneliitäntä, wc-istuin. Alakerran saunaosasto; laatoitettu kauttaaltaan, sähköinen lattialämmitys, ikkuna, suihku, wc-istuin, allas. Saunassa puupanelointi, sähkökiuas.

Sauna:

Oma sauna

Muut tilat:

Huoneiston lattiassa laminaatti paitsi eteinen laatta ja alakerran varastotila maalattu betoni. Seinissä maali.

Nettiliittymä: . Telia kiinteistöyhteys kuitu.
Kunto: hyvä.

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi: Asunto Oy Espoon Ristiniementie 26
Tontti: oma
Käyttöönottovuosi: 1997
Rakennusmateriaali: muu. Betoni/puu/tiili
Kattotiedot: Tyyppi: Harjakatto / peltikate Kate:
Lämmitysjärjestelmä: kaukolämpö
Energialuokka: D2013
Tehdyt korjaukset: 2008 Viemäri- ja lämmitysputkien korjausta 2010 Viemäri- ja lämmitysputkien korjausta, IV-kanavien putsaus 2013 Viemäri- ja lämmitysputkien korjausta B3-C5 edusta 2014-15 Räystäiden korjaukset 2014 Pintaveden poiston kallistusten korjaus 2016 Pergoloiden korjaus 2017 Aitojen maalausta ja kaidepuiden uusimista 2018 Käyttövesiputkien vuodon korjaus A-talon edustalla 2018 Maalausurakka: räystäslautojen puhdistus ja maalaus, paritalojen ylimmän rivin sisäänkäyntien katosten maalaus, pieneläinverkko räystäille ja parvekkeiden rakenteiden ja ulkoverhouksen maalaus. Yhtiössä tehdyt kutotarkastukset: 2019 Kattojen paikkamaalaus 2019 Ilmanvaihtokanavien tarkistus ja puhdistus, sekä liesikupujen vaihto 2019 Salaojien tarkistus ja huuhtelu 2022 Kaukolämmön alajakokeskuksen uusiminen, patteriventtiilien
Suunnitellut korjaukset: Ikkunoiden ja ulko-ovien huoltokorjaukset (lainavaltuutus 80.000 € enintään 10 vuodeksi- korjaukset tehty, rahoitustapakyselyä ei ole vielä tehty). Sadevesirännien uusinta (mm. syöksyrännien lisäyksiä) (noin 13,000e). Yhteisten piha-alueiden suunnittelua parempaan kuntoon pienemmissä osissa, arvio kustannuksista 5.000 €. Laajempi puiden kaato piha-alueilta (noin 5000e). Kunnossapitohankkeet vuosi 2024: Märkätilojen ja vesikalusteiden remontointi kartoituksen perusteella, kattojen kunnossapitoa (Turhien antennien/satelliittilautasten poisto ja paikkaus. Tarvittaessa harkitaan sekä ulkovaipan lämpökuvausta että alipainetuulettimien hankintaa välikattoihin). Kunnossapitohankkeet vuosi 2025: Pihojen asfaltointi + hulevesiohjauksien päivityksiä. Kunnossapitohankkeet vuosi 2026: Parvekkeiden kuntokartoitus ja huoltokorjaukset (lasit, laudoitukset, maalaustarve). Julkisivujen puuosien korjaus ja maalaus. Kunnossapitohankkeet vuosi 2027: Koko yhtiön kuntokartoitus, PTS, tonttiaidan (1 asuntorivin takapihan takana) uusiminen ja väliaitojen asentaminen.
Kuntotutkimus: Tehty vuonna . 2017 Kiinteistön kuntoarvio 2021 Ikkunapuitteiden kartoitus + ulko-ovien kuntotarkastus 2021 Kattojen kuntokartoitus 2021 Kaukolämmön alasajokeskuksen ja lämpöverkon selvityksiä sekä suunnittelua 2022 Sokkeleiden kuntokartoitus 2022 Märkätilojen kartoitus
Isännöitsijä: Olarin Huolto Oy, Nina Jonasson, nina.jonasson@tl-konserni.fi.
Kiinteistönhoito: Kiinteistön hoidosta vastaa: huoltoyhtiö

Muita tietoja

Palvelut: Kauppakeskus Lippulaivan kattavat palvelut, Elixia, Fressi, Espoonlahden uimahalli, jäähalli, hevostalli, urheiluhalli ym. Koulu: Laurinlahden koulu, Mainingin koulu, Storängens Skola, Espoonlahden koulu, Espoonlahden lukio, Kaitaan lukio. Päiväkoti: Useita päiväkoteja - sekä suomen että ruotsin kieliset.
Piha: Hallintaperuste: . Huoneistolla on kaksi piha-aluetta - yksi n. kaakkoon ja toinen n. luoteeseen.
Liikenneyhteydet: Erinomaiset yhteydet sekä bussilla että metrolla (länsimetro - kauppakeskus Lippulaiva).
Kaavoitus: Asemakaava. Espoon kaupunki, 09-81621.

Asumiskustannukset

Yhtiövastike yhteensä: 434,5 €/kk
Vesimaksu: 23 €/hlö

Hinta

Myyntihinta: 329 000,00 €
Velaton hinta: 329 000,00 €

Tämä ei ole virallinen myyntiesite.

Ota yhteyttä

Apajalahti-Plyhm Kirsi
LKV, Kaupanvahvistaja