Helsinki, Vilhonvuorenkuja 20 Sörnäinen, Kallio, Vilhonvuori , 58.00 m2

Koti, josta on huikeat näkymät Helsingin ylle odottaa uutta omistajaa.
 
Huoneistosta on hienot näkymät Suvilahden yli Kalasataman ja Kulosaaren suuntaan sekä Katri Valan rauhalliseen puistoon. Näin valoisaa, persoonallista ja kaunista kotia on harvoin tarjolla.
 
Olohuone ja avokeittiö on isoa yhtenäistä tilaa. Tähän tilaan saat mahtumaan sekä ison ruokailu- että sohvaryhmän. Avokeittiön vieressä on toinen sisäänkäynti huoneistoon, tämä tila toimii loistavasti walk-in ruokakomerona. Huoneiston ikkunoissa akkumoottorikäyttöiset pimennysrullaverhot.
 
Kylpyhuone on tilava ja kunnostettu putkiremontin yhteydessä.
 
Alueella ja sen läheisyydessä on runsaasti kauppoja ja muutenkin kattavat palvelut kävelyetäisyydellä. Puistot ja meren läheisyys antavat mahtavat puitteet ulkoilulle. Mahdollisuus vuokrata autohallipaikka.
 
Tunnelmallista asumista 1927 valmistuneessa arvostetussa taloyhtiössä, hissitalon viidennessä kerroksessa. Tule tutustumaan tähän upeaan muuttovalmiiseen huoneistoon ja luomaan siitä itsellesi tai perheellesi uusi upea koti.


Lisätietoja ja esittelyvaraukset:

Heidi Lostedt 
LKV, KiAT, IAT 
0407756766
heidi@kotimeklarit.com
Ja
Sari Jääsvuo 
KED
0407468234
sari@kotimeklarit.com

Tervetuloa seuraamaan meitä myös Instagramissa @lkvheidilostedt_sarijaasvuo

Huoneisto

Kohdenumero: 20733019
Osakkeet 150-152
Hallintamuoto: asunto-osakeyhtiö
Huoneluku: 3h
Kerros/Kerroksia: 5/7
Asuintilojen pinta-ala: 58m²
Pinta-alan peruste: yhtiöjärjestyksen mukainen,
isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alasta: Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Pinta-alaa ei ole mitattu. Asuinpinta-alaa ei ole mitattu.
Keittiö:

Tyylikäs avokeittiö, jossa reilusti säilytystilaa vetolaatikoissa. Astianpesukone integroitu, aktiivihiili liesituuletin, induktiotaso, erillisuuni. Jääkaappi/pakastin Samsung merkkinen, hankittu vuonna 2019. Keittiön päädyssä ns. walk in- ruokakomero, työtaso on kvartsikomposiittia ja välitilassa levytys. Lattia on maalattua parkettia, sävy valkoinen. Seinät maalattu. Keittiön upeat kattovalaisimet ovat Muuto merkkiset.

Pesutilat:

Peilikaappi, allaskaappi, kääntyvät suihkuseinät (lasia), rättipatteri, pesukoneliitäntä (pesutorni sisältyy, hankittu vuonna 2017). Wc-istuin. Seinät kaakelia lattia laatoitettu.

Sauna:

Taloyhtiössä sauna

Makuuhuoneet:

Makuuhuone on uniikin muotoinen, ikkunoita on kahteen suuntaa, Katri Valan puistoon sekä Suvilahden suuntaan. Päätyseinällä liukuovikaapisto, jossa reilusti säilytystilaa. Makuuhuoneessa on pimentävät akkumoottoritoimiset rullaverhot. Lattia valkoista parkettia ja seinät maalattu.

Olohuone:

Valoisa ja vaalea olohuone, josta avarat näkymät Katri Valan puistoon. Olohuone ja keittiö muodostavat yhtenäisen avoimen tilan. Lattia kaunista valkoiseksi maalattua parkettia ja seinät maalattu.

Muut tilat:

Huoneistoon on kaksi sisäänkäyntiä.

Nettiliittymä: laajakaista,taloverkko. Taloyhtiölaajakaista 10M. Sisältyy tällä hetkellä hoitovastikkeeseen. Yhtiökokous päättää mahdollisista perittävistä kuluista laajakaistan osalta.
Muuta kauppaan kuuluvaa: sälekaihtimet/rullaverhot,kiinteät valaisimet Eteinen Maze merkkinen naulakko, kenkäkaappi ja avainkaappi. Makuuhuoneen vaatekaappi. Rullaverhot, akkumoottorikäyttöiset, makuuhuoneessa pimentävä rullaverho. Rullaverhot asennettu vuonna 2020, verhoissa 5-vuoden takuu, josta jäljellä vielä n. 3-vuotta. Keittiön kattovalaisimet, Muuto. Pesutorni.
Kauppaan ei kuulu: Keittiön viereisen tilan String hyllyt eivät sisälly kauppaan.
Muutostyöt huoneistossa: Keittiön viereisen tilan String hyllyt eivät sisälly kauppaan.
Kunto: hyvä.

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi: Asunto Oy Vilhonvuori
Tontti: oma
Käyttöönottovuosi: 1927
Rakennusmateriaali: kivi.
Kattotiedot: Tyyppi: Harjakatto Kate: Pelti
Lämmitysjärjestelmä: kaukolämpö
Energialuokka: E2018
Tehdyt korjaukset: 1962–1964 Katto 1970 Ikkunat 1983–1991 Julkisivut 1991 Hissit 1996 Pihakannet 1998 Katon pinnoite 2004–2008 Putki-, sähkö- ja porrashuoneiden remontit_ Perinteinen linjasaneeraus, ulko- ja huoneisto-ovien sekä sähkönousujen uusiminen, tietoliikennekaapelointi huoneistoihin, hormitarkastus. 2010 C- ja D rappujen sokkelin korjaus ja salaojitus 2011 Vesikaton kuntotutkimus 2012 Vilhonvuorenkadun puoleisten Ikkunoiden huoltomaalaus ja kunnostus 2013 Vesikaton pinnoitus ja kunnostus 2014 Jyrkänmäen ikkunoiden huoltomaalaus, kosteusvauriotyöt (myymälähuoneisto 8, as. huoneisto C46. C-rapussa kalliosta tulevan kosteuden pääsy alalaattaan estettiin kapillaarikatkolla 2015 Pihakannen tukkeutuneiden vesiurien aukaisu, julkisivun kuntotutkimus, jäteaitauksen laajennus/uusiminen, sekä pihan viihtyisyyden parannus, Vilhonvuorenkujan loppujen ikkunoiden huoltomaalaus 2016 Julkisivun korjaussuunnitelma, vesikalusteiden tarkastus 2017 Lämmönjakohuoneen ilmastoinnin parantaminen, sisäpihan sadevesikaivon tyhjennys rappualueet A, B, E, F, G. 2017–2018 Julkisivusaneeraus, IV-kanavien puhdistus ala-autotallissa (liittyy ilmanvaihtoon), B, C, D rappujen alimpiin kerroksiin käsijohteet. Rappaukset sisäpihalla ja Vilhonvuorenkadulla tiputettu ja rapattukokonaan uudelleen, Vilhonvuorenkujalla hiekkapuhallettu, osin pesty, /maalattu, ikkunoiden ulkokarmit kunnostettu. Velco-venttiilien asennus, sadevesikourujen uusiminen (uudelleen rapatulla osuudella ja maalaus (kujalla), parvekkeiden kunnostus ja sokkelisaumausten tiivistäminen 2017 Autotallien kaivojen pesu ja huuhtelu, lämmönjakokeskuksen ilmanvaihto, tulopoistoilman parannus 2018 Kameravalvonta asennettu kiinteistön ympärille, vesikaton tarkastus 2019 Viemärihuuhtelut (pohjaviemärit ja 1. krs viemärilinjat A- ja B rappuissa 2020 Roska-aitauksen sadevesikaivon tarkastus, saunan paneloinnin uusinta, yläautohallin lattian pinnoittaminen 2021 Myrskyvahinkojen aiheuttamat korjaukset (vesikatto. lämmönjakohuone, A-rapun kellari) ja B-rapun asunnossa viemärin tukkeutumisen aiheuttaman vesivahingon korjaus 2021 Ikkunoiden kuntokartoitukset ja niiden akuutit huollot
Suunnitellut korjaukset: Hallituksen laatima kunnossapito ohjelma vuosille 2023–2032 (käsitelty yhtiökokouksessa 18.5.2022): 2023–2026 Painovoimaisen ilmanvaihtojärjestelmän perusparannus (Ilmanvaihtohormien tukosten poistaminen). Ikkunoiden kunnostaminen ja tiivistäminen. 2027–2031: Patteriventtiilien ja termostaattien uusiminen ja lämmityksen säätö, Lämmönvaihtimen suunnittelu ja uusiminen. Hissien peruskorjaus tai uusiminen, kylpyhuoneiden peruskorjauksia tarpeen mukaan, lukituksen uusiminen tarvittaessa. 2027-2028 Vesikattojen pesu ja huoltomaalaus
Lisätietoja autonsäilytyspaikoista: Autotalli / hallipaikkoja 18 kpl.
PTS: Tehty vuonna . Kunnossapito-ohjelma vuosille 2022-2031.
Kiinnitykset ja lainat: Kiinnitykset: 6151294 €
Isännöitsijä: Kallion Isännöinti- ja tilitoimisto Oy ISA Ilkka Lokkinen 040-347 7009 Kolmas linja 18, 00530 Helsinki info@kallionisannointi.fi
Kiinteistönhoito: Kiinteistön hoidosta vastaa: talonmiesTaloyhtiön huolto- ja ulkoaluetehtävät hoitaa talonmies Pertti Pyykkö. Päivystys iltaisin ja viikonloppuisin, Kiinteistöhuolto Varonen Oy.
Yhtiön tilat ja varustelu: Taloyhtiössä muuta:
sauna,
talopesula,
kuivaushuone,
vinttikomero,
kellarikomero,
kaapeli-tv

Muita tietoja

Palvelut: Tällä sijainnilla nautit asuin-alueen puistomaisesta ympäristöstä sekä meren läheisyydestä. Sörnäisten kattavista päivittäispalveluista. Ruokakaupat, alueen monipuoliset ravintolat ja upeat ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Koulu: Kallion ala-aste, Kallion lukio, Helsingin taidelukio Päiväkoti: Englanninkielinen päiväkoti, päiväkoti Ebeneser, päiväkoti Franzenia ja useita muita päiväkoteja.
Liikenneyhteydet: Kattava julkinen liikenne. Raitiovaunu, metro ja bussi.
Kaavoitus: Asemakaava. kartta.hel.fi
Vapautuu: Sopimuksen mukaan.

Asumiskustannukset

Yhtiövastike yhteensä: 401,94 €/kk
Hoitovastike: 330,6 €/kk
Rahoitusvastike: 71,34 €/kk (0,50 €/m²)
Vesimaksu: 13 €/hlö
Sauna: 13 €/kk
Muut maksut / lisätietoa maksuista: Laajakaistamaksu sisältyy tällä hetkellä hoitovastikkeeseen.

Hinta

Myyntihinta: 372 864,82 €
Velkaosuus: 12 135,18 €
Velkaosuuden maksu: velkaosuuden voi maksaa yhtiölle:
Velaton hinta: 385 000,00 €
Vapautuminen: muu ehto

Tämä ei ole virallinen myyntiesite.

Ota yhteyttä

Lostedt Heidi
Kiinteistönvälittäjä, LKV