Helsinki, Tiilimäki 7 Munkkiniemi , 149.50 m2

Upea tilaisuus päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan omien toiveiden mukainen arvohuoneisto Tiilimäkeen! 

Asunto Oy Villa Kir on velaton pienkerrostaloyhtiö ja aikakautensa malliesimerkki selkeälinjaisesta ajattomasta suunnittelusta ja kestävästä rakentamisesta. 

Kiinteistössä on alkamassa keväällä 2024 kattava saneeraus, jossa LVIS- remontin yhteydessä tehdään paljon kiinteistön arvoa ylläpitäviä remontteja. Saneerauksen yhteydessä uusitaan myös mm. salaojat, ikkunat, yhtiön yhteiset tilat sekä piha-alueet ja niiden valaistus. 
Toteutettavista remonteista on kosulttiyhtiön kustannusarvio, varsinaiset urakkapyynnöt lähetetään joulukuussa. Suunnitelmien mukaan saneerausaikataulu on huhtikuu-lokakuu 2024.

Tämä ihana toiseen ja kolmanteen kerrokseen sijoittuva harmoninen koti on kuin luotu lapsiperheelle tai tilaa rakastavalle pariskunnalle. Sisääntulokerroksessa on tilava eteinen, wc, avara olohuone, keittiö ja iso ruokasali. Saneeruksen yhteydessä keittiön ja ruokasalin välinen seinä avataan ja keittiö uusitaan. Muutoinkin koko huoneistoon on suunniteltu täydellinen remontti, lisätietoja ja kustannusarvion saa välittäjältä. Huoneistossa tehtävään remonttiin on ostajalla mahdollisuus vaikuttaa ja laatia remontista omat suunnitelmat.

Alakerran olohuoneessa tunnelman luojana on kaunis avotakka. Katseen vangitsevat jykevät pilarit ja huoneiston yläkertaan johtavat näyttävät avoportaat.
Yläkerrasta löytyy tämän kodin yksityinen puoli. Yläkerrassa sijaitsee kolme makuuhuonetta, kylpyhuone ja koko huoneiston levyinen upea terassi. Remontin yhteydessä terassille avataan suuret liukuovet.
Terassilla on reilusti tilaa oleskelu- ja ruokailuryhmälle, terassilla on myös avotakka ja kauniit näkymät yhtiön vehreälle piha-alueelle.

Erillisillä osakkeilla myynnissä lämmin autotalli 30 000 €.

Ota yhteyttä välittäjään Nina Asteljoki 0400 444 220 tai nina@kotimeklarit.com ja sovi oma esittelyaikasi tähän monien mahdollisuuksien kotiin.

Huoneisto

Kohdenumero: 20573073
Osakkeet 205-354
Hallintamuoto: asunto-osakeyhtiö
Huoneluku: 4h, k, kph, 2 x wc, vh, terassi
Kerros/Kerroksia: 2-3/3
Asuintilojen pinta-ala: 149.5m²
Pinta-alan peruste: yhtiöjärjestyksen mukainen
Keittiö:

Keittiö uusitaan koneineen täydellisesti LVIS remontin yhteydessä. Keittiön ja ruokasalin välinen seinä avataan. Uudesta keittiöstä on saatu suunnitelma sekä tarjous Novartilta. Kysy lisää välittäjältä.

Pesutilat:

Kylpyhuone ja wc tilat uusitaan täydellisesti kalusteineen.

Kodinhoitohuone:

Huoneiston parketti hiotaan, listat, ikkunalaudat ja väliovet uusitaan, seinät ja katot maalataan.

Sauna:

Ei saunaa

Makuuhuoneet:

Yläkerrassa on kome makuuhuonetta, kahdessa makuuhuoneessa on kaapistot jotka uusitaan remontin yhtydessä, päämakuuhuoneessa on tilava vaatehuone.

Lukumäärä: 3

Olohuone:

Avara olohuone, ikkunat kahteen suuntaan. Olohuoneessa on avotakka.

Kunto: hyvä.
Takka: takka.

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi: Asunto Oy Villa Kir Helsinki
Tontti: oma
Käyttöönottovuosi: 1976
Rakennusmateriaali: tiili.
Kattotiedot: Tyyppi: Tasakatto Kate: Tiili
Lämmitysjärjestelmä: kaukolämpö
Tehdyt korjaukset: Isoimmat korjaukset vuosina 2019-2021: 2019: puiden kaato, 2020: vesivahingon korjaus (asunto 1), 2021: ei merkittäviä korjauksia, 2022: kaksi putkikorjausta.
Suunnitellut korjaukset: Koko kiinteistö tullaan laajamittaisesti saneeraamaan v. 2024, suunnittelu on aloitettu, tarjouspyynnöt lähetetään joulukuussa. Kiinteistön remontti alkaa huhtikuussa 2024 ja se valmistuu lokakuussa 2024. Yhtiössä uusitaan putket, kaukolämmönjakohuoneen saneeraus, sähköt, katot, ikkunat, piha-alueet ja yhteiset tilat. Saman aikaisesti huoneisto remontoidaan erillisen suunnitelman mukaan täydellisesti. Ostaja voi vaikuttaa vielä remontin sisältöön ja laajuuteen.
Osakkaiden keskinäiset sopimukset korjausten ja kunnossapidon osalta: YJ 6 § Kustannusvastuujako Kukin asunto vastaa kaikista omaan asuntoon kohdistuvista korjauskustannuksista niin pitkälle kuin se voidaan kohtuudella katsoa kohdistuvan ko. huoneistolle. Epäselvissä tapauksissa hallitus pyytää kustannusvastuusta lausuntoa kiinteistöliitolta tai puolueettomalta instanssilta, joka yleisen oikeustajun mukaan on kiinteistöliittoa soveliaampi lausunnonantaja. Kunkin huoneiston parvekkeet kuuluvat osakkaan vastuulle koska kaikissa ei ole parveketta. Yhtiölle ei kuulu asuntojen wc:t ja kosteat tilat, kylmähuoneet, uima-allas ja siihen liittyvät varusteet, terassit, autotallit eikä takat ja takan hormit.
Autonsäilytys: Autotallit: 4 kpl,
Lisätietoja autonsäilytyspaikoista: Autotalliosakkeet nro: 205-354 myydään erillisinä osakkeina, hinta 30 000€. Osakkeet oikeuttavat 19,5 m2 lämpimään autotalliin.
Rajoitukset: Yhtiöllä on lunastusoikeus 14 päivää. Osakkailla on lunastusoikeus 14 päivää.
Isännöitsijä: Omatoiminen isännöinti. Yhtiöllä ei ole isännöitsijää, rahaliikenne hoidetaan kustannuksetta erään osakkaan toimesta, kirjanpito ulkoinen, tilintarkastuksen hoitaa toinen osakas kustannuksetta. Vastaava malli ei välttämättä jatku, jolloin kustannukset nouseva. Hallituksen puheenjohtaja: Jukka Moisio
Kiinteistönhoito: Kiinteistön hoidosta vastaa: Kiinteistön hoidosta vastaa huoltoyhtiö.
Yhtiön tilat ja varustelu: Taloyhtiössä muuta:
talopesula,
jäähdytetty kellari,
urheiluvälinevarasto,
Huoneistokohtaiset varastot

Muita tietoja

Kaavoitus: Asemakaava.

Asumiskustannukset

Yhtiövastike yhteensä: 747,5 €/kk
Hoitovastike: 747,5 €/kk
Muut maksut / lisätietoa maksuista: Yhtiö on velaton, ei rahoitusvastiketta. Vesi sisältyy vastikkeeseen. Syys-/lokakuussa on kerätty 1-3 vastikkeet kokoinen lisämaksu kiinteistöveroon (6000€). Muihin kuluihin ja tarvittaviin remontteihin on kerätty tarvittaessa erikseen lisävastiketta. Yhtiössä toteutettavan laajan LVIS- ja perusparannuksen kustannukset ovat arviolta rämän huoneiston osalta n. 70 000-100 000€ ja yhtiö yhteisten tilojen osalta n. 135 000€. Koko huoneisto saneerataan, huonejärjestelyä muutetaan alakerrassa, keittiö ja kylpyhuoneet sekä katot ja väliovet uusitaan sekä lattiat hiotaan ja seinät sekä katot maalataan. Tämän kustannusarvio on n. 58 000€. Huoneistossa tehtäviin muutoksiin ja laajuuteen ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa. Kilpailutus sekä yhtiön, että huoneiston remontin osalta tehdään joulukuussa.

Hinta

Myyntihinta: 998 660,00 €
Velaton hinta: 998 660,00 €
Vapautuminen: sopimuksen mukaan
sopimuksen mukaan

Tämä ei ole virallinen myyntiesite.

Ota yhteyttä

Asteljoki Nina
Kiinteistönvälittäjä, LKV, Tj.