Kemiönsaari, Puistotie 2 Taalintehdas , 204.00 m2

Taalintehdas on historiallinen ruukkikylä meren äärellä. Sen viehättävät vanhat puu- ja tiilitalot, hieno vierasvenesatama, hotelli, ravintolat ja muut kylän palvelut houkuttelevat uusia asukkaita ja vierailijoita alueelle.
Tämä 1902 valmistunut mansardikattoinen rakennus Taalintehtaan miljöössä on uniikki. Julkisivuiltaan suojeltu rakennus on omaleimainen rakentamisessa käytettyjen tiilien ansiosta. Rakennuksessa on kauniita yksityiskohtia kuten esimerkiksi ikkunoiden ja julkisivun katon rajan koristelut.

Alakerta on remontoitu 2016 ja sen saunaosasto on todella tasokas. Sekä sauna että kylpyhuone ovat tilavat. Pukutilassa on vanhoja kauniita puupylväitä hyödyntäen tehty 4 pukukoppia. 
Yläkerrassa sijaisevat asumisen aputilat on remontoitu 2022 ja siellä on makuutillaa ja myös kylpyhuone.
Ylhäällä on myös iso korke vinttitila.

Rakennusta kutsutaan nimellä Nya Sauna, mikä kertoo jotain sen historiasta ja toiminnasta asuintilojen lisäksi mm. kahvilana ja saunatilojen vuokraajana. Keittiössä on talouskeittiön kalusteet, lisäksi on erillinen baarikeittiö/myyntitiski ja kahvilahuone. Iso terassi kiertää rakennusta kahdella sivulla.

Lämmitysmuotona on ilmavesilämpöpumppu.
Rakennuksen kerrosala on 204 m2. 

Taalintehdas on ehkä kooltaan pieni, mutta siellä on kattavat palvelut ja hyviä ravintoloita. Isoon vierasvenesatamaan on tästä rakennuksesta vain muutama sata metriä. Taalintehtaalla vuosittain järjestettävä Baltic Jazz on saavuttanut suuren suosion.

Tätä rakennusta kannattaa tulla paikan päälle katsomaan!
Lisätietoja: Tuire Iso-Kouvola 050 343 4604 tai tuire@kotimeklarit.com 
           ja Anna-Maija Wass 044 325 5544 tai anna-maija@kotimeklarit.com

Huoneisto

Kohdenumero: 20440473
Huoneluku: 4h, keittiö, apukeittiö,sauna, 2 x kph, pukuhuonetilat. II krs avokeittiö, oh, makuuhuone, kph. Kylmä ullakko ja kellaritilat
Kerros/Kerroksia: 1/2
Asuintilojen pinta-ala: 204m²
Lisätietoja pinta-alasta: Rakennuksen kerrosala 204 m2.
Keittiö:

Isot jää- ja pakastinkaapit, erillisuuni, liesitaso, liesituuletin, astianpesukone. Kiinteät valaisimet. Metos teollisuuskoneet. Koneellinen ilmanvaihto. Pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Seinät laatoitettu ja lattia betonia. Lisäksi kahvilatila, jossa kahvikone ja kylmätiski. Kahvilatilasta käynti ulos terassille. Seinät maalattu, lattia vinyylilankkua.

Pesutilat:

Upea tilava saunaosasto. Neljä sadesuihkua. Kylpyhuoneen seinät isoa tasokasta kivilaattaa ja lattia laattaa. Kylpyhuoneessa ikkuna. Yläkerrassa kaunis remontoitu kylpyhuone, jossa suihku, allaskaappi, 2 allasta, peilikaappi ja wc-istuin. Seinät lasimosaiikkia ja lattia Graniittilaattaa. Lattialämmitys.

Erillinen WC:

Tilava remontoitu wc ja kaksi pienempää wc:tä.

Sauna:

Oma saunaTilava saunaosasto on remontoitu 2016. Sähkökiuas (Ikikiuas 26kw, 600kg kiveä). Ikkuna. Saunaosastoa on vuokrattu mm. yritys- ja yksityiskäyttöön. Isossa pukuhuoneessa on useampi oma verholla eristetty pukeutumistila.

Kunto: hyvä. Myyjä vastaa yläkerran remontoitujen tilojen rakennusluvasta ja lopputarkastuksesta.

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Tontti: oma
Käyttöönottovuosi: 1902
Rakennusmateriaali: kivi,tiili.
Kattotiedot: Tyyppi: Mansardikatto ja kattolyhdyt Kate: Konesaumattu pelti
Lämmitysjärjestelmä: muu ilmavesilämpöpumppu
Energiatodistus: Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.

Muita tietoja

Kaavoitus: Osayleiskaava,Yleiskaava.

Asumiskustannukset

Hinta

Myyntihinta: 499 000,00 €
Velaton hinta: 499 000,00 €
Vapautuminen: heti

Tämä ei ole virallinen myyntiesite.

Ota yhteyttä

Iso-Kouvola Tuire
Kiinteistönvälittäjä, LKV