Espoo, Mellstenintie 2 Haukilahti , 240.50 m2

Haukilahdessa meren äärellä luksusluokan asumista huikean kauniissa kattohuoneistossa. 

Tämä koko ylimmän asuinkerroksen käsittävä merellinen arvohuoneisto on poikkeuksellisen laadukas kokonaisuus. Materiaalivalointoihin, huonejärjestelyyn sekä asumismukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Tämä suurellekin perheelle soveltuvassa huoneistossa ei ole seinänaapureita ja se on hyvin muuntelukelpoinen. 
Huoneistossa on viisi makuuhuonetta, joista kahdesta on käynti kattoterassille. Suurin makuuhuoneista, masterbedroom, sijoittuu omaan rauhaansa huoneiston toiseen päätyyn, muut neljä makuuhuonetta sijoittuvat huoneiston toiseen päähän.

Pesuhuoneet, saunatilat sekä laadukkaat ja tilavat kodinhoitotilat vastaavat vaativampiakin toiveita. Myös saunaosastolta on käynti huoneistoa kiertävälle 200 m2 kattoterassille, josta osa on lasitettu ja katettu. Terassilta on huikean kauniit näkymät merelle ja puistoalueella. Terassilla on varaukset kesäkeittiölle sekä porealtaalle.

Asunto Oy Haukilahden Merilinnake on v. 2023 valmistunut omalla tontillaan sijaitseva kahden talon yhtiö. 
Yhtiön on suunnitellut arkkitehtitoimisto Konkret Oy ja talojen suunnittelussa ja rakentamisessa on kiinnitetty erityistä huomiota asumismukavuuteen, hyvään materiaali- ja varustelutasoon sekä asumisen huolettomuuteen. 

Huoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja -viilennys, lämmitysmuotona on maalämpö, hoitovastike on vain 4,20 €/kk. 

Kulku huoneistoon on esteetön ja autohalliin on kulku suoraan hissillä.  
Huoneisto on heti vapaa!

Kysy lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi välittäjältä 
Nina Asteljoki
p. 0400 444 220 tai nina@kotimeklarit.com

Huoneisto

Kohdenumero: 20279292
Osakkeet 21176-24330
Hallintamuoto: asunto-osakeyhtiö
Huoneluku: 7h, kt, khh, vh, s, terassit
Kerros/Kerroksia: 4/4
Asuintilojen pinta-ala: 240.5m²
Pinta-alan peruste: yhtiöjärjestyksen mukainen
Parveke/Terassi: Kunnossapitovastuu terassin/lasituksen osalta: Huoneistojen kiinteästi asennettujen parvekelasien ja -kaiteiden huolto-, säätö- ja kunnossapitovastuu on yhtiöllä. Huoneistojen liikuteltavien parvekelasien huolto-, säätö- ja kunnossapitovastuu on osakkaalla.
Keittiö:

Scavolinin kaunis avokeittiö. Vaaleat kivitasot ja välitila yhdistettynä hiekan värisiin kaapistoihin luovat tyylikkään kokonaisuuden. Suureen saarekkeeseen on upotettu induktioliesitaso. Keittiöstä löytyy integroituna myös kaksi jääkaappi/pakastinta sekä astianpesukone. Kalusteuuni ja mikroaaltouuni on sijoitettu ergonomisesti työskentelykorkeudelle. Kaikki kodinkoneet on Mielen. Keittiössä on vaalea 60x60 laattalattia.

Pesutilat:

Masterbedroomin yhteydessä on erillinen wc ja kylpyhuone, jossa kaksi suihkua, sauna sekä kulku kattoterassille. Toisessa kylpyhuoneessa suihku, suihkuseinät, allaskaapisto, wc-istuin. Kaikissa huoneiston wc- ja kylpyhuonetiloissa on harmaat laattalattiat ja suuret vaaleat seinälaatat.

Erillinen WC:

Erillinen wc eteisessä sekä masterbedroomin yhteydessä.

Kodinhoitohuone:

Masterbedroomin yhteydessä kodinhoitohuone, jossa reilusti kaapistoja sekä paikka pesutornille.

Sauna:

Oma sauna

Makuuhuoneet:

Makuuhuoneita on viisi. Suurin makuuhuoneista, masterbedroom, sijoittuu omaan rauhaansa huoneiston toiseen päätyyn. Neljä makuuhuonetta sijoittuvat huoneiston toiseen päähän. Kaikissa makuuhuoneissa on kiinteät kaapistot, kahdesta huoneesta on käynti kattoterassille.

Olohuone:

Lähes 100 neliön oleskelutila on ehdottomasti tämän asunnon keskipiste. Näkymät etelään merelle ja käynti huoneistoa ympäröivälle kattoterassille ihastuttavat.

Muut tilat:

Eteisen yhteydessä tilava ja toimiva vaatehuone sekä varastotila.

kattopinnoista: Vaatehuone

Pintamateriaalit:

Seinämateriaalit: Asuinhuoneiden seinät maalattu. Kylpyhuoneiden ja erillisten wc:iden seinät laatoitettu valkoisilla laatoilla.

Lattiamateriaalit: Lattiapintana on öljyvahattu leveä tammiparketti. Kylpyhuoneissa, kodinhoitohuoneessa ja wc-tiloissa on harmaa 5x5 laatta.

Lattialämmitys: Asuinhuoneissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja -viilennys. Lämmityksessä ja viilennyksessä hyödynnetään maaenergiaa. Rakennuksen lämmönsäätöautomatiikka määrittää lattioihin tulevan veden lämpötilan ulkolämpötilan perusteella. Asukas voi vaikuttaa huonelämpötilapyyntöön huoneistosta löytyvällä termostaatilla 1-2 asteen verran. Kylpyhuoneissa sähkötoiminen mukavuuslattialämmitys.
Säilytystilat:
  • muu erillinen varasto
Nettiliittymä: valokuitu. Telian Kiinteistöyhteys Kuitu, perusnopeus 10/10M.
Kunto: uusi.

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi: Asunto Oy Espoon Haukilahden Merilinnake
Tontti: oma
Käyttöönottovuosi: 2023
Rakennusmateriaali: tiili,betoni.
Kattotiedot: Tyyppi: Tasakatto Kate: Kumibitumi
Lämmitysjärjestelmä: maalämpö
Energialuokka: B2018
Tehdyt korjaukset: Rakennus on valmistunut 2023.
Lisätietoja autonsäilytyspaikoista: Yhtiön autohallista on ostettavissa autohalliosakkeita, jotka kaikki on varustettu lämmityspistokkeella. Autopaikoille on asennettu sähkösyöttö sähköauton lataukseen, latauslaitteita ei ole valmiiksi asennettuina. Autohalliin on kulku hissillä.
Isännöitsijä: Taitokaari Oy Kaskimäenkatu 1, 33900 Tampere Janne Junkkari, 03-357 9314
Kiinteistönhoito: Kiinteistön hoidosta vastaa: huoltoyhtiöKotikatu Oy Takomotie 1-3, 00380 Helsinki
Yhtiön tilat ja varustelu: Taloyhtiössä muuta:
sauna,
talopesula,
kuivaushuone,
urheiluvälinevarasto,
väestönsuoja,
Huoneistokohtaiset varastot,
lastenvaunuvarasto

Muita tietoja

Palvelut: Haukilahdessa kattavat päivittäispalvelut, mm. kirjasto, apteekki, ruokakaupat. Suuremmat ostokset voi hoitaa Iso Omenassa tai Tapiolan Ainoassa, molemmat noin 4 km päässä. Koulu: Toppelundin ala-aste, Westendinpuiston koulu, Haukilahden yläaste ja lukio. Kaikki ruotsinkieliset kouluasteet Matinkylässä. Päiväkoti: Alueella useita päiväkoteja.
Liikenneyhteydet: Bussit, Metroasemat Tapiolassa ja Niittykummussa.
Kaavoitus: Asemakaava. Espoon kaupunki. Toppelundinrannan kaavamuutos aloitettu, koskee lähitonttia. Lisätietoa https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/toppelundin-rantaravintola#aloitusvaihe-34651

Asumiskustannukset

Yhtiövastike yhteensä: 8897,6 €/kk
Hoitovastike: 1010,1 €/kk
Rahoitusvastike: 7887,5 €/kk (0,50 €/m²)
Muut maksut / lisätietoa maksuista: Vesimaksuennakko, tasaus kulutuksen mukaan. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Hinta

Myyntihinta: 1 356 000,00 €
Velkaosuus: 1 893 000,00 €
Velkaosuuden maksu: velkaosuuden voi maksaa yhtiölle:
Velaton hinta: 3 249 000,00 €
Vapautuminen: heti

Tämä ei ole virallinen myyntiesite.

Ota yhteyttä

Asteljoki Nina
Kiinteistönvälittäjä, LKV, Tj.