Helsinki, Eteläranta 4 Kaartinkaupunki , 243.00 m2

Tämä uniikki yhdellä Helsingin upeimmalla paikalla sijaitseva arvokohde valmistuu kesällä 2024!

Eteläranta 4:n upea kiinteistö saneerataan nykyaikaisin ja modernein mukavuuksin varustetuiksi asunnoiksi, talon historiaa, yksityiskohtia ja ajan henkeä vaalien.
Tästä läpitalon sijoittuvasta arvohuoneistosta on huikean kaunis näkymä merelle kohti Kauppatoria. 

Korkeat ja valoisat huoneet sekä harmoninen värimaailma rosettikoristeluineen luovat tähän huoneistoon kokonaisuuden, joka etsii vertaistaan. Tämä upea huoneisto kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan ja kokemaan itse.

Tämän kauniin kodin sydän on historian henkeä huokuva, mutta modernia ilmettä edustava olohuone ja ruokailuhuone upein näköaloin. Huoneiston viisi kaunista ikkunaa suuntaavat Etelärannan upeiden merellisten näköalojen yli.

Makuuhuoneita on 2-3, tilava saarekkeellinen keittiö on suunniteltu huippulaadukkaaksi Mielen koneilla ja korkealaatuisilla materiaalivaloinnoilla.  Keittiöstä on parveke sisäpihan suuntaan, samoin kuin yhdestä makuuhuoneesta.

Huoneistossa on ensiluokkaisen laadukkaat ja korkeatasoiset materiaalivalinnat, upeat pieteetillä tarkoin harkitut ja toteutetut yksityiskohdat sekä nykyaikaiset asumista helpottavat lattialämmitys sekä kaukojäähdytyksellä toteutettava vesikiertoinen lattiaviilennys.

Eteläranta 4 on merellistä Helsinkiä parhaimmillaan, historiallinen arvo-osoite arkkitehtonisesti eheässä meri- ja puistokorttelissa. Omassa rauhassa, vain kivenheiton päässä keskustan palveluista.

Tervetuloa asumaan Helsingin yhteen upeimpaan Waldemar Aspelinin v. 1896 suunnittelemaan uusrenesanssitaloon. 

Ota yhteyttä välittäjään Nina Asteljoki 0400 444 220 tai nina@kotimeklarit.com ja sovi oma esittelyaikasi tähän poikkeukselliseen huoneistoon.
 

Huoneisto

Kohdenumero: 20117016
Osakkeet 10346-12775
Hallintamuoto: asunto-osakeyhtiö
Huoneluku: 5h, k, s, p
Kerros/Kerroksia: 4/6
Asuintilojen pinta-ala: 243m²
Pinta-alan peruste: yhtiöjärjestyksen mukainen
Keittiö:

Tilava saarekkeellinen keittiö sisäpihan suuntaan. Keittiön kalusteet valitaan sisustuskonseptin mukaan. Työtasot komposiittia. Integroidut Mielen kodinkoneet, astianpesukone, mikroaaltouuni, erillisuuni sekä jääkaappi/pakastin. Keittiösaarrekkeessa induktiokeittotaso, jossa liesituuletin aktiivihiilisuodattimella. Keittiöstä käynti huoneiston toiselle parvekkeelle.

Pesutilat:

Kahden makuuhuoneen yhteydessä omat kylpyhuoneet, joissa wc-istuin, pesuallas, suihku, suihkuseinä. Kylpyhuoneen laatat valitaan sisustuskonseptin mukaan.

Erillinen WC:

Erillinen wc, jossa wc-istuin, pesuallas ja bidee-suihku.

Kodinhoitohuone:

Kodinhoitohuoneen kalusteet valitaan sisustuskonseptin mukaan. Työtaso komposiittia.

Sauna:

Oma sauna

Kiukaan tyyppi: sähkökiuas

Makuuhuoneet:

Kaksi makuuhuonetta sisäpihan puolella. Molempien huoneiden yhteydessä oma kylpyhuone. Toisessa makuuhuoneessa runsaasti kaapistoa sekä käynti huoneiston toiselle parvekkeelle. Pienemmän makuuhuoneen yhteydessä vaatehuone ja käynti piianportaaseen. Olohuoneen viereistä huonetta voi käyttää kolmantena makuuhuoneena tai vaikka työhuoneena tai kirjastona.

Olohuone:

Olohuoneesta, ruokailutilasta ja yhdestä makuuhuoneesta upeat näkymät satamaan ja merelle. Korkea huonekorkeus, kauniit isot ikkunat, kattorosetit ja kokonaisvaltaisesti kaunis viimeistely.

Lattialämmitys: Huoneistossa vesikiertoinen ja/tai sähköinen lattialämmitys. Kylpyhuoneessa, wc:ssä ja saunassa on sähköinen lattialämmitys. Huoneistoja voidaan viilentää yhtiön viilennysverkkoon liitetyllä lattiaviilennysjärjestelmällä.
Nettiliittymä: valokuitu.
Muuta kauppaan kuuluvaa: huoneistokohtainen ilmanvaihtokone
Kunto: uusi.

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi: Bostadsaktiebolaget Södra Kajen 4
Tontti: oma
Käyttöönottovuosi: 1896
Rakennusmateriaali: puu,kivi,tiili,betoni.
Kattotiedot: Tyyppi: Harjakatto Kate: Peltikate
Lämmitysjärjestelmä: kaukolämpö
Energialuokka: E2013
Tehdyt korjaukset: Kiinteistö saneerataan korkeatasoisiksi asunnoiksi. Sisäosiltaan kauttaaltaan saneerattu huoneisto vanhassa historiallisessa rakennuksessa. Saneerauksen toteutustapa ja huoneistojen yksilökohtaiset ominaisuudet rakennustapaselosteen ja valitun sisustuskonseptin mukaisesti. Arvioitu valmistuminen 5-6/2024
Rajoitukset: Yhtiöllä on lunastusoikeus päivää. Osakkailla on lunastusoikeus 30 päivää.
Kiinnitykset ja lainat: Kiinnitykset: 33600000 €
Kiinteistönhoito: Kiinteistön hoidosta vastaa: huoltoyhtiö
Yhtiön tilat ja varustelu: Taloyhtiössä muuta:
sauna,
urheiluvälinevarasto,
askarteluhuone,
Huoneistokohtaiset varastot

Muita tietoja

Palvelut: Kaikki keskustan palvelut ja liikenneyhteydet kävelymatkan päässä.
Kaavoitus: Asemakaava. Helsingin kaupunki.
Vapautuu: Arvioitu valmistuminen 5-6/2024

Asumiskustannukset

Yhtiövastike yhteensä: 7779,44 €/kk
Hoitovastike: 1506,6 €/kk
Rahoitusvastike: 6272,84 €/kk (0,50 €/m²)
Muut maksut / lisätietoa maksuista: Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Hinta

Myyntihinta: 3 478 564,84 €
Velkaosuus: 1 867 435,16 €
Velkaosuuden maksu: velkaosuutta ei voi maksaa yhtiölle:
Velaton hinta: 5 346 000,00 €
Vapautuminen: muu ehto

Tämä ei ole virallinen myyntiesite.

Ota yhteyttä

Asteljoki Nina
Kiinteistönvälittäjä, LKV, Tj.